MasterChef 2021 finali Hasan ve Eren arasında oynanacak! İşte finalistlerin sezon boyu performansı

tv8 yarışması MasterChef Türkiye 2021'de finalistler belli oldu. 12 Ocak 2022 Çarşamba akşamı yeni bölümde Tahsin Küçük ve Hasan Biltekin arasında kıyasıya bir final rekabeti yaşandı. En iyi tabağı şeflere sunmak için yarışan iki isimden biri üçüncü olarak yarışmaya veda etti. Peki MasterChef 2021 finalistleri kimler oldu?

Aylar süren mücadelede finale gelindi. MasterChef Türkiye 2021'de finalin adın Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı oldu. 12 Ocak Çarşamba akşamı Hasan ve Tahsin arasında oynanan son oyunda yarışmanın ikinci finalisti de belli oldu.

MasterChef finalistler artık belirlendş. Salı ve Çarşamba akşamları oynanan oyunlar sonucunda iki isim MasterChef'te finale yükseldi.

Eren Kaşıkçı'nın ilk finalist olduğu ekranların en çok takip edilen yarışmasında son finalist Hasan Biltekin oldu. Hasan Biltekin, sezon boyunca birçok kesimden finale aday gösteriliyordu.

MASTERCHEF TÜRKİYE | MasterChef Türkiye Son Bölüm - TV8

Mehmet Şef, Tahsin'in tatlısına "Ben zor beğenirim ama ben bu şapka karşısında şapka çıkarıyorum." dedi. Mehmet şef Hasan'ın tatlısına da 9 puan verirken 'Bir adamda iki şapka olmaz ama ben bu tatlıya da şapka çıkarıyorum" dedi.

Hasan: Finalist olduğum için mutluyum ama bu sahneyi yaşadığım için üzülüyorum. Kaybeden kimse yok. Tahsin'de burada çok iyi kazananlardan birisi. Aramızda çok iyi bir dostluk oldu. Finale kaldığım için çok mutluyum.

13 Ocak Çarşamba akşamı iki gün sürecek MasterChef final süreci başlıyor. Yayınlanan final bölüm fragmanında Hasan ile Eren'in kıyasıya mücadelesi görülüyor. Eren Kaşıkçı, sezon boyunca MasterChef'ten öğrendiği en önemli şeyin "Sabır" olduğunu söyledi.

Öte yandan MasterChef 157. bölüm fragmanında Hasanb Biltekin'in başına korkutan bir kaza geldi. Yere kapaklanan Hasan'a ilk müdahaleyi rakibi Eren yaptı. İşte MasterChef 157. bölüm fragmanı...

MasterChef Finali Ne Zaman?

MasterChef 2021'in finali 14 Ocak Cuma akşamı oynanacak. Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyeliği yaptığı yarışmanın finalinde kapışacak iki isimden biri MasterChef 2021 Şampiyonu olacak.

TV8'de yayınlanacak MasterChef 2021 finalinde stüdyoda büyük bir mücadele verilecek. Sezon boyunca performansları konuşulan Hasan Biltekin ve Eren Kaşıkçı, sosyal medyada da desteklenen isimler arasında yer alıyordu.

Şampiyonluk adayları arasında yarışmada önce çıkan Hasan ve Eren ikilisi finalde karşılacak.

MasterChef 2021 finali Hasan ve Eren arasında oynanacak! İşte finalistlerin sezon boyu performansı ile ilgili etiketler MasterChef MASTERCHEF FİNAL masterchef 2021 şampiyonu hasan biltekin eren kaşıkçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.