MasterChef 2020 Türkiye finali hangi kanalda yayınlanacak? Acun Ilıcalı'dan flaş karar!

MasterChef 2020'de finale yaklaşılırken final için sosyal medyada ortaya atılan iddia çok konuşulacak. Acun Ilıcalı'nın MasterChef 2020 finalini TV 8 ekranlarından yayınlamayacağı konuşuluyor. Son 6 kişinin mücadele verdiği yarışmanın finali nasıl olacak?

MasterChef 2020 finali hangi kanalda yayınlanacak sorusunun yanıtı haberimizde. Tv8 ekranlarının en çok takip edilen yarışması MasterChef’te finale çok kısa bir süre kala birbirinden farklı iddialar konuşulmaya başlandı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın jüriliğini yaptığı MasterChef finalinin ocak ayında yapılması planlanıyor.

MASTERCHEF 2020 FİNALİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Acun Ilıcalı, ocak ayında kullanıcılara sunulacak Exxen projesi için kararlı. Toplamda 900 milyon TL parayı projeye ayıran Ilıcalı birçok oyuncu ve yapımcıyla el sıkıştı. Tv8’in sevilen yarışması MasterChef ile ilgili öne sürülen iddiaya göre yarışmanın finali Exxen platformunda yayınlanacak. Ücretli bir platform olan olan Exxen'in ilk haftasında tüm yayınlar ücretsiz olacak ve söylenene göre Masterchef finali de oradan canlı olarak yayınlanacak.

Konuyla ilgili Acun Ilıcalı’dan henüz bir açıklama yapılmadı.

MasterChef 2020 Türkiye finali hangi kanalda yayınlanacak? Acun Ilıcalı'dan flaş karar! ile ilgili etiketler MasterChef MASTERCHEF FİNAL
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.