MasterChef 2020 şampiyonu kim oldu? MasterChef araba ödülünü kim kazandı?

MasterChef 2020 şampiyonu belli oldu. Barbaros ile Serhat arasında yaşanan MasterChef 2020 Türkiye finalini kazanan isim canlı yayında açıklandı. MasterChef 2020 şampiyonu kim oldu? MasterChef araba ödülünü kim kazandı?

Bu yıl 3. sezonuyla izleyicilerin karşısına çıkan MasterChef Türkiye'de heyecan bu akşam ekranlara gelen final bölümüyle devam etti ve sevilen yarışmanın 2020 şampiyonu belli oldu. MasterChef Türkiye'nin yeni sezonunda final günü dün ve bugün gerçekleştirilen yarışmalarla devam etti. Barbaros ve Serhat arasındaki final gününde büyük ödül de açıklandı. Ödül ise 300 bin TL ödüllü Jeep Renegade oldu...

MASTERCHEF 2020 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

Heyecanın tavan yaptığı yarışmada ŞAMPİYON İSE SERHAT DOĞRAMACI oldu!

MasterChef 2020 şampiyonu kim oldu? MasterChef araba ödülünü kim kazandı?

MASTERCHEF SERHAT DOĞRAMACI KİMDİR, NERELİ VE KAÇ YAŞINDA?

23 yaşındaki genç aşçı Serhat Doğramacı İstanbullu ve MasterChef Türkiye 2020 programına da İstanbul'dan katılıyor. Yaklaşık 10 yıldır bu mesleğin içinde olduğunu söyleyen Doğramacı geçen sezonun yarışmacılarını beğenmediği için bu sezon katılmak istediğini belirtti. Liseden sınıf arkadaşı Burcu Bakır'la nişanlı olan Serhat Doğramacı evlilik için gün sayıyor.

Serhat Doğramacı, Amerika ve Almanya'da toplamda 3 yıl çalışarak iş tecrübelerine bir yenisini eklemiştir.

İleri düzeyde İngilizce, başlangıç düzeyi Almanca ve Rusça bilgisine sahiptir.

MasterChef 2020 şampiyonu kim oldu? MasterChef araba ödülünü kim kazandı? ile ilgili etiketler MasterChef MasterChef şampiyon
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.