MasterChef 2020 Şampiyonu kim oldu? 3 Ocak Pazar bu yılın MasterChef birincisi kim oldu?

MasterChef 2020'de sona gelindi. 3 Ocak Pazar günü MasterChef finali için de geri sayım başladı. Serhat ve Barbaros'un finale kaldığı yarışmada şampiyon belli oluyor. Bugün MasterChef son bölümünün TV 8 ekranlarında yayınlanmasının ardından MasterChef Şampiyonu da belli olacak.

MasterChef Şampiyonu belli oluyor. Bugün TV 8'de MasterChef son bölümü yayınlanacak. Barbaros ve Serhat'ın finale kaldığı MasterChef 2020'de şampiyon kim olacak?

MASTERCHEF 2020 ŞAMPİYONU KİM OLDU?

MasterChef Türkiye tarihinde bir ilk gerçekleşecek ve büyük final iki gün sürecek. İlk gün, 2 Ocak Cumartesi günü yaratıcılık üzerine üç oyun oynanacak. Bunlardan bir tanesinde sadece dört temel ürün kullanılarak yapılan bir ana yemek olacak. İkinci oyunda MasterChef'e geldikleri tabağın aynısını yapacaklar.

MasterChef 2020 Şampiyonu kim oldu? 3 Ocak Pazar bu yılın MasterChef birincisi kim oldu?

Üçüncü oyunda ise hayatlarını değiştiren yemeği yapmaları istenecek. 3 Ocak Pazar günü ise iki finalist bir menü çıkaracak. Canlı olarak yapılacak bölümde ise yarışmacılar kendi imza yemeklerini yapacak.

Cumartesi günü yapılan oyunlardan kazanılan puanlar, Pazar gününe aktarılacak. Canlı yayında yapılacak son oyunla birlikte MasterChef Türkiye 2020 şampiyonu belli olacak.

MasterChef 2020 Şampiyonu kim oldu? 3 Ocak Pazar bu yılın MasterChef birincisi kim oldu? - Resim : 2

MASTERCHEF TÜRKİYE 2020 ÖDÜL NE OLACAK?

İlk iki dönemde master chef yani usta şef olmayı başaran isimler 100 bin TL para ödülü kazandı.

2019’da ise yine şampiyon için para ödülü beklenirken para ödülü son model araba ile değiştirildi. Yani masterchef para ödülü ne kadar olacak diye merak edilirken 2019 şampiyonu bir sürprizle karşılaştı ve Fiat Dolce Vita sahibi oldu.

MasterChef 2020 ödülü için ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Büyük final için heyecan dorukta....

 

MasterChef 2020 Şampiyonu kim oldu? 3 Ocak Pazar bu yılın MasterChef birincisi kim oldu? ile ilgili etiketler MasterChef masterchef şampiyonu kim oldu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.