MasterChef 2020 şampiyonluk ödülü araba hangi model? Jeep Renegade ne kadar, kaç TL?

MasterChef 2020 şampiyonuna verilecek olan araba modeli açıklandı. MasterChef Türkiye finalinde şampiyona Jeep Renegade verilecek. Peki, Jeep Renegade kaç TL?

MasterChef 2020 şampiyonluk ödülü araba hangi model? Jeep Renegade ne kadar, kaç TL?

MasterChef 2020 şampiyonuna verilecek olan ödül belli oldu. TV8 ekranlarında heyecan takip edilen MasterChef Türkiye finalinde şampiyona Jeep Renegade verilecek. Serhat ile Barbaros arasında geçen kıyasıya mücadele sonunda 2020 MasterChef Türkiye şampiyonu belli olacak.

2020 MASTERCHEF TÜRKİYE ŞAMPİYONLUK ÖDÜLÜ

Merakla beklenen MasterChef Türkiye şampiyonluk ödülü açıklandı. 2020 MasterChef Türkiye birincisine verilecek ödül: Jeep Renegade olacak.

MASTERCHEF HEDİYE ARABA MODELİ NEDİR?

MasterChef yarışmasında sona gelindi. Bu akşam final heyecanı yaşanıyor. Yarışmada imza yemekleri sonrası kazanan belli olmuş olacak.MasterChef 2020 verilen araba modeli Jeep Renegade olarak dikkat çekti. Arabanın yaklaşık 300 BİN TL olduğu bilinmektedir.

MasterChef 2020 şampiyonluk ödülü araba hangi model? Jeep Renegade ne kadar, kaç TL? ile ilgili etiketler MasterChef Jeep Renegade
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.