MasterChef 2020 ne zaman başlayacak?

Geçen sezon büyük ilgi gören MasterChef programı bu yılda yeniden bizlerle birlikte olucak. Merak ile beklenen programın yeni sezon fragmanı sonunda yayınlandı. Peki MasterChef 2020 ne zaman başlayacak?

MasterChef ekranları en sevilen lezzet programlarından biri oldu. Yarışmacıların birbirleri ile olan rekabetli lezzet mücadelesinin yayın tarihi belli oldu. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna bu yılda yine jüri üyeliğini yapacak. Geçtiğimiz yıl ilk yarışmanın şampiyonu Cemre Uyanık olmuştu. Cemre ve Alican finalde kıyasıya mücadele yaşanmış ve şeflerden en yüksek puanı alan Cemre büyük ödülü kazanmıştı. Peki yeni sezon ne zaman başlayacak?

MasterChef 2020 ne zaman başlayacak?

MASTERCHEF 2020 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Merak ile beklenen MasterChef 2020'nin yeni sezonu 17 Temmuz Cuma akşamı saat 20.00'de ekranlarda olacak. Yeni sezon yarışmacılarının isimleri programın ilk gününde açıklanacak.

MasterChef 2020 ne zaman başlayacak? ile ilgili etiketler MasterChef 2020 yeni sezon ne zaman başlayacak
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.