Maskesiz ziyaret tepki çekmişti! Cengiz aynı hataya düşmedi

Gelen son dakika haberine göre; Kulüpler Birliği Vakfı, geçtiğimiz aylarda çok kritik iki ameliyat geçiren ve yeniden sağlığına kavuşmayı bekleyen Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e "geçmiş olsun" ziyaretinde bulundu. Ziyarette herkesin maske takması dikkat çekerken, Mustafa Cengiz'in geçmiş dönemde Galatasaray yöneticilerini ağırladığı sırada çekilen fotoğraf akıllara geldi. Mayıs ayında çekilen görüntüde Cengiz ve kurmayları maske takmamış ve eleştirilerin hedefi haline gelmişti.

Kulüpler Birliği Vakfı, Başkan Mehmet Sepil öncülüğünde geçtiğimiz günlerde mide ve beyninden çok kritik iki ameliyat geçiren Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz'i ziyaret etti.

BU KEZ 'MASKELİ' KABUL

Geçtiğimiz aylarda ameliyat öncesi başkanvekilleri Abdurrahim Albayrak, Yusuf Günay'ın maskesiz ziyareti nedeniyle eleştirilerin hedefi haline gelen Cengiz, bu kez tedbiri elden bırakmadı.

Başkanların ziyaretinde herkesin maske takması dikkatten kaçmadı. 

Öte yandan Vakfın Twitter hesabından yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Kulüpler Birliği Başkanı Mehmet Sepil, Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, Kasımpaşa Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Fatih Saraç, Sivasspor Kulübü Başkanı Mecnun Otyakmaz ile Kulüpler Birliği Vakfı Genel Sekreteri Dr. Çağrı İlk, Galatasaray Kulübü Başkanı Mustafa Cengiz'e geçmiş olsun ziyaretinde bulundular." ifadeleri kullanıldı.

Maskesiz ziyaret tepki çekmişti! Cengiz aynı hataya düşmedi

Maskesiz ziyaret tepki çekmişti! Cengiz aynı hataya düşmedi ile ilgili etiketler Kulüpler Birliği Mustafa Cengiz Galatasaray
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.