Maske zorunluluğuna tangalı protesto

İngiltere'de market ve mağazalarda maske takılması zorunlu hale getirildi. Duruma tepki gösteren yüzlerce kişi ‘Maskelenmeyeceğim, test edilmeyeceğim, takip edilmeyeceğim, zehirlenmeyeceğim’ yazılı dövizlerle protesto gösterisinde bulundu. Protestoculardan kimi maskesini kesti, kimiyse tangayla yüzünü kapatmaya çalıştı.

Avrupa’da koronavirüsten en çok etkilenen ülkelerden biri olan İngiltere’de, salgın tedbirleri kapsamında mağaza ve marketlerde maske kullanımının zorunlu hale getirilmesi protesto edildi.

Başkent Londra’da Hyde Park’ta bir araya gelen yüzlerce protestocu, maske zorunluluğunun insan haklarına ve kişisel özgürlüklere aykırı olduğunu iddia etti. Eylemciler, ‘Maskeye hayır’ ve ‘Maskelenmeyeceğim, test edilmeyeceğim, takip edilmeyeceğim, zehirlenmeyeceğim’ yazılı dövizler taşıdı.

Maske zorunluluğuna tangalı protesto

AŞIYA DA KARŞILAR

Göstericiler maske dışında koronavirüs aşılarına ve salgını yaydığı gerekçesiyle 5G'ye de karşı çıktıklarını belirtti.

Maske zorunluluğuna tangalı protesto - Resim : 2

45 BİN 385 KİŞİ YAŞAMINI YİTİRDİ

Avrupa'da koronavirüs nedeniyle en yüksek can kaybının yaşandığı İngiltere'de bugüne kadar 45 bin 385 kişi yaşamını yitirdi. Virüsle enfekte olan kişi sayısı da 296 bin 358’e ulaştı.

Maske zorunluluğuna tangalı protesto ile ilgili etiketler İngiltere Koronavirüs Korona maske protesto
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.