Maske uyarısında bulunan doktora, 'çocuğuma bakacak' diyerek saldırdı

Bursa’da kızını tedavi için hastaneye getiren kişi, maske takması konusunda doktor tarafından uyarıldı. Babanın sesini yükseltmesi üzerine endişelenen doktor, güvenlik görevlilerini çağırdı. Görevlilerin gelmesiyle daha da öfkelenen baba "Benim çocuğuma bakacak" diyerek tehditler savurdu ve hastaneyi birbirine kattı.

Bursa'daki Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil Bölümünde, iddiaya göre V.O. (46), kızını tedavi olması için hastaneye getirdi.

Doktor F.D. (29), hastanın ve babanın maske takmasını istedi. Bu sırada baba V.O., sesini yükselterek önce kızının tedavi olması gerektiğini söyledi. V.O.’nun sesini yükseltmesi nedeniyle endişelenen doktor, güvenlik görevlilerini çağırdı.

Görevlilerin gelmesiyle daha da öfkelenen baba "Benim çocuğuma bakacak" diyerek tehditler savurdu. Doktorun üzerine yürüyen babayı güvenlik görevlileri uzun uğraşlar sonrası dışarı çıkardı. O anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Doktor F.D. kendisini tehdit eden V.O.’dan şikayetçi olurken, polis olayla ilgili tahkikat başlattı.

İHA

Maske uyarısında bulunan doktora, 'çocuğuma bakacak' diyerek saldırdı ile ilgili etiketler Bursa maske doktora saldırı maske uyarısı hasta yakını baba Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Acil

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.