Maske uyarısına kızdı, iç çamaşırını yüzüne taktı!

İlk olarak Çin'de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan koronavirüs salgını nedeniyle çoğu ülkede olduğu gibi karantina tedbirlerinin uygulandığı Ukrayna'da, bir kargo şirketinin şubesine maskesiz giren müşteri, görevliler tarafından uyarıldı. Uyarılara sinirlenen adam, herkesin ortasında iç çamaşırını çıkararak yüzüne takmaya çalıştı.

Ukrayna'nın başkenti Kiev’de kargo şirketinin şubesine giden bir müşteri tıbbi maske takmayarak karantina kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle görevliler tarafından uyarıldı.

HERKESİN ÖNÜNDE İÇ ÇAMAŞIRINI ÇIKARDI

Bunun üzerine tepki gösteren kadın, diğer müşterilerin ve çalışanların gözü önünde önce pantolonunu indirdi, ardından çıkardığı iç çamaşırını başına geçirerek yüzünü kapadı.

O anlar cep telefonuyla kaydedildi. 12 Mart’tan bu yana karantina önlemlerinin uygulandığı Ukrayna’da normalleşme sürecinde ikinci aşamaya geçilirken, kapalı alanlarda maske takma zorunluluğu ise devam ediyor.

Maske uyarısına kızdı, iç çamaşırını yüzüne taktı!

UKRAYNA’DA SON DURUM

Ukrayna'da tespit edilen koronavirüs vaka sayısı 21 bin 245'e yükselirken, 25 Mayıs itibariyle 623 kişi virüs nedeniyle hayatını kaybetti. Ülkede şu ana kadar 7 bin 234 hastanın iyileştiği açıklandı. Ukrayna'da karantina uygulaması 22 Haziran'a kadar uzatılmıştı.

Maske uyarısına kızdı, iç çamaşırını yüzüne taktı! ile ilgili etiketler Ukrayna Koronavirüs Korona maske iç çamaşırı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.