Maske uyarısı yapan polise saldırı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde kendisine maske uyarısı yapan polis ekiplerine saldıran 25 yaşındaki Gamze S. gözaltına alındı. 3 bin 150 TL ceza kesilen genç kadının polise direndiği, çığlık attığı ve kaçmaya çalıştığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Osmangazi ilçesi Osmangazi Metro İstasyonu önünde görev yapan İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı Güven Timleri Büro Amirliği'nde görevli polis memuru, bir kadının maske takmadığını gördü. Polis, koronavirüs tedbirlerine uymayan kadının yanına giderek, maske takmasını söyledi.

Bu uyarıya sinirlenen kadın polis memuruna hakaretler ederek, vurmaya başladı. Koronavirüs kurallarını ihlal eden kadın, bağırmaya başladı. Polis ekibi, öfkeli kadını sakinleştirmeye çalıştı. İsmi Gamze S. olduğu öğrenilen kadın, polisten defalarca kez kaçmaya çalıştı.

Maske uyarısı yapan polise saldırı!

Ancak polis Gamze S.'nin kaçmasını engelledi. Polise mukavemet gösteren Gamze S., gözaltına alınmaya direnince olay yerine annesi olduğunu iddia eden kimliği belirsiz bir kişi geldi. Kimliği belirsiz kişi önce polis memurlarına hakaret etti. Öfkeli kadın Gamze S.'nin polis memuruna vurduğunu öğrenince bu kez de Gamze S.'ye saldırdı. Polis ekipleri, öfkeli kadını güçlükle sakinleştirdi. Polis memurlarıyla konuşan Gamze S., "Sen bana bağırdın. Ben sinir hastasıyım. İlaç kullanıyorum. Özür dilerim. Annemi kaybettim. Moralim çok bozuk. Vurduğum için özür dilerim"  ifadelerini kullandı. O anlar ise kamera görüntülerine anbean yansıdı.

Maske uyarısı yapan polise saldırı! - Resim : 2

Gözaltına alınan Gamze S., Çarşı Polis Merkezi Amirliği'ne götürüldü. Koronavirüs tedbirlerine uymadığı gerekçesiyle 3 bin 150 TL ceza kesilen Gamze S., ifadesinin ardından serbest bırakıldı. Ayrıca Gamze S. hakkında görevli memura mukavemet ve hakaretten adli işlem başlatıldı.

DHA

Maske uyarısı yapan polise saldırı! ile ilgili etiketler Bursa video maske Kadın Ceza

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.