Maske uyarısı yapan doktora saldırmıştı

İstanbul Avcılar'daki 7 No'lu Aile Sağlık Merkezi'ne maskesiz gelen kadın, kendisini uyaran Dr. Yağmur Turan'a hakaret ederek, saldırdıktan sonra kaçmıştı. Görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından güvenlik güçlerince yakalanan saldırgan kadın çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İstanbul Avcılar Gümüşpala Mahallesi'ndeki 7 Numaralı Aile Sağlık Merkezi'nde 2 Aralık Çarşamba günü meydana gelen oyda maskesiz bir kadın sağlık merkezine girdi.

Dr. Yağmur Turan, kadına maskesiz içeri giremeyeceğini söyleyerek uyardı. Birden sinirlenen kadın Dr. Turan ile tartışmaya başladı. Kadının hakaret etmeye başlaması üzerine Dr. Yağmur Turan, telefonu ile hem bu anları görüntüyip, hem de polise ihbarda bulundu.

Bunun üzerine daha da sinirlenen kadın, kendisini uyaran doktora "Elimde kalırsın" diye bağırarak hakaretlerini sürdürürken, tırnaklarıyla kollarından yaraladı. Kadın daha sonra sağlık merkezinden ayrıldı.

 Saldırı anı sağlık merkezinin güvenlik kameralarına anbean yansırken, Dr. Turan'a 3 gün iş göremez raporu verildi.

Dr. Turan'ın şikayetçi olduğu saldırgan Avcılar Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin güvenlik kamerası ve cep telefonu görüntülerinde yaptığı incelemenin ardından tespit edildi.

Gümüşpala Mahallesi'nde oturduğu belirlenen kadını yakalayarak gözaltına aldı. Bugün Küçükçekmece Adliyesi'ne hakaret ve darp suçundan sevk edildi. Nöbetçi mahkeme, adı açıklanmayan "Bir anlık öfke ile hareket ettim" diyerek ifade veren şüpheli kadının tutuksuz yargılanmasına karar verdi.

Maske uyarısı yapan doktora saldırmıştı ile ilgili etiketler Avcılar maske doktor Saldırı mahkeme adliye polis
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.