Maske takmayan müşteri market çalışanını silahla tehdit etti: 41 ayrı suçtan kaydı çıktı

İstanbul Maltepe'de bir markete maske takmadan giren bir kişi, kendisini uyaran market çalışanını silahla tehdit etti. Olay sonrası polis ekiplerinin gözaltına aldığı kişinin 41 ayrı suçtan kaydı olduğu tespit edildi.

Maltepe'de alışveriş için markete giren O.K., maske takması yönünde uyarılarda bulunan market çalışanlarına silah çekerek, tehdit etti. Şüpheli O.K. gözaltına alınırken, o anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Maske takmayan müşteri market çalışanını silahla tehdit etti: 41 ayrı suçtan kaydı çıktı

Olay, bugün Maltepe Değirmen Yolu Caddesi üzerinde bulunan bir markette meydana geldi. İddiaya göre, O.K. alışveriş yapmak için markete girdi. Maske takmayan O.K., kasiyer ve görevliler tarafından uyarıldı. Çıkan tartışmada  O.K. belinde bulunan silahı alarak havaya doğru tuttu, market çalışanlarına hakaret ve tehditlerde bulundu. Marketteki kişiler tarafından sakinleştirilen şüpheli, silahını beline koyarak marketten uzaklaştı.

Maske takmayan müşteri market çalışanını silahla tehdit etti: 41 ayrı suçtan kaydı çıktı - Resim : 2

Market görevlileri durumu polise bildirdi. Ekipler, iş yerindeki güvenlik kameralarını inceleyen şüphelinin O.K., olduğunu tespit etti. Yakalanarak gözaltına alınan şüpheli O.K.'nın yapılan sorgulamasında 41 ayrı suçtan kaydı olduğu belirlendi.  O.K.'nın yapılan kaba üst aramasında 1 adet ruhsatsız tabanca, 1 adet şarjör ve 1 adet mermi ele geçirildi. Şüpheli O.K.’nın emniyetteki işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.

Maske takmayan müşteri market çalışanını silahla tehdit etti: 41 ayrı suçtan kaydı çıktı - Resim : 3

Maske takmayan müşteri market çalışanını silahla tehdit etti: 41 ayrı suçtan kaydı çıktı ile ilgili etiketler Maltepe market silah maske tedhit
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.