Maske parayla mı satılacak? Kaç para olacak? Maske paralı mı oldu? Ücretsiz maske dağıtımı durdu mu?

Maske parayla mı satılacak? Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Kabine toplantısı sonrasında yapılan açıklama yakından takip edildi. Maske dağıtımında yaşanan sorun sonrasında alternatifler devreye sokuluyor. Artık paralı olarak da satılacak maskelerin fiyatları araştırılmaya başlandı. İşte Maske parayla mı satılacak? Kaç para olacak? Maske paralı mı oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

Maske parayla mı satılacak? Eczanelerde maske konusunda yaşanan sıkıntılara son vermek için alternatifler devreye sokuluyor. Son olarak Hayat Eve Sığar uygulaması üzerinden alınan kod ile maske alınıyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, canlı yayında açıklamalarda bulundu. Artık paralı olarak da satılacak maskelerin fiyatları araştırılmaya başlandı. İşte Maske parayla mı satılacak? Kaç para olacak? Maske paralı mı oldu? Merak edilen detaylar haberimizde...

MASKE PARAYLA MI SATILACAK?

Bugüne kadar piyasada satışına izin vermediğimiz cerrahi maske, bez maske satışına halkımızın kolayca ulaşabileceği yerlerde izin vermeyi planlıyoruz.

Maske türlerine göre üst fiyat belirleyerek halkımızı mağdur edecek girişimlerin önünü keseceğiz. Hac farizasının yerine getirilip, getirilmeyeceğine ilişkin olarak Diyanet İşleri Başkanlığımız kendi içinde ve diğer ülkelerle görüşerek kararını verecek.

Maske parayla mı satılacak? Kaç para olacak? Maske paralı mı oldu? Ücretsiz maske dağıtımı durdu mu? ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Eczane Koronavirüs Maske parayla mı satılacak?
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.