Maske Kimsin Sen Hangi Maske Açıldı? 29 Ocak 2022 Maske Kimsin Sen Hangi Maske Açıldı?

Ekranların en eğlenceli programlarından Maske Kimsin Sen süprizleriyle devam ediyor. 29 Ocak Maske Kimsin Sen hangi ünlü çıktı sorusu da bu akşam belli oluyor. Tansel Öngel'in sunumuyla gerçekleşen Maske Kimsin Sen Bu akşam Hangi maske açıldı?

Maske Kimsin Sen hangi maske açıldı, 29 Ocak Maske Kimsin Sen hangi ünlü çıktı soruları yanıtını arıyor. Tansel Öngel'in sunduğu eğlence programının bu akşamki bölümü yine heyecanlı anlara sahne olacak. Eda Ece, Doğu Demirkol ve Melis Sezen'in jüri üyeliğini yaptığı program her Cumartesi büyük bir etkileşim alıyor.

Maske Kimsin Sen Hangi Maske Açıldı?

Cumartesi akşamlarına renk katan yarışma Maske Kimsin Sen yine açılacak maskenin hangisi olduğu maskeden hangi ünlünün çıktığı konusuyla heyecan yaratacak.

Stüdyoda bulunan seyircilerden en az oyu alan maskenin elendiği yarışmada jüri üyelerinin dedektiflikleri sonucu maske düşüyor. Ancak 29 Ocak Maske Kimsin Sen'de sonuç henüz belli olmadı.

Murat Dalkılıç'ın bu hafta jüri koltuğunda oturacağı yarışmada geçtiğimiz hafta ayna maskesi açılmıştı. Biran Damla Yılmaz elenmişti.

Eda Ece, aynı dizide oynadığı rol arkadaşı Biran Damla Yılmaz'ı gördüğünde ağlamıştı.

Maske Kimsin Sen Hangi Maske Açıldı? 29 Ocak 2022 Maske Kimsin Sen Hangi Maske Açıldı? ile ilgili etiketler Maske Kimsin Sen hangi maske açıldı ünlü
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.