Maske Kimsin Sen Hangi Maske Açıldı? 22 Ocak 2022 Maskesi Çıkan Ünlü Kim Oldu?

Haftanın yeni Maske Kimsin Sen mücadelesi 22 Ocak 2022 Cumartesi akşamı yapılıyor. Dedektif Eda Ece'yi duygulandıran bir ünlü bu akşam maskesini çıkarıyor. Peki 22 Ocak Maske Kimsin Sen Hangi Maske Açıldı?

Hafta sonlarının en çok izlenen yarışma programlarından Maske Kimsin Sen yeni bölümü ile bu akşam ekrana geliyor. Stüdyodaki izleyenlerin en az oy verdiği maske eleniyor. Birbirinden farklı tahminlerin yer aldığı yarışmada 22 Ocak Maske Kimsin Sen Hangi Ünlü çıktı?

Maske Kimsin Sen 22 Ocak Hangi Maske Açıldı?

Yeni bölümü şu an yayınlanan Maske Kimsin Sen hangi ünlü çıktı sorusunun yanıtı belli oldu. Uzun zamandır merak edilen Ayna karakteri başarılı oyuncu Biran Damla Yılmaz çıktı. Dedektif Eda Ece ile Yasak Elma'dan rol arkadaşı olan Biran Damla Yılmaz'ın maskesinin çıkmasıyla herkes şoke oldu. 

Maske Kimsin Sen Hangi Maske Açıldı? 22 Ocak 2022 Maskesi Çıkan Ünlü Kim Oldu?

Geçtiğimiz Hafta Maske Kimsin Sen Kim Elendi?

15 Ocak Cumartesi akşamı FOX TV'de yayınlanan Maske Kimsin Sen bölümünde elenen maske Şövalye olmuştu. Maske Kimsin sen elenen ünlü isim Ender Saraç olmuştu.

Şövalye'nin hangi ünlü olduğu belli oldu. Alican Yücesoy, 1. bölümde Şövalye için Arda Türkmen; Eda Ece, 'Hakan Ural'; Melis Sezen ise Ender Saraç tahmininde bulunmuştu.

Maske Kimsin Sen Hangi Maske Açıldı? 22 Ocak 2022 Maskesi Çıkan Ünlü Kim Oldu? ile ilgili etiketler 22 Ocak Maske Kimsin Sen hangi maske
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.