Maske kesmedi! Meclise böyle gitti...

Bulgaristan'da koronavirüs nedeniyle aldığı tedbiri abartan Volya Partisi lideri Veselin Mareshki, meclise tüm vücudunu kaplayan bir koruyucu giysiyle gitti.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıktıktan sonra hızla dünyaya yayılan koronavirüs nedeniyle şu ana dek 10 bini aşkın insan hayatını kaybetti.

Uluslararası zirveler ve organizasyonlar tek tek iptal olsa da 112 vaka ve 3 ölümün kayıtlara geçtiği komşu Bulgaristan’da meclis oturumları devam ediyor.

Reuters’ın meclisten geçtiği karelerde bazı vekiller önlem olarak koruyucu maskeler taksa da sandalyelerin boş kaldığı görüldü. Vekillerin sosyal mesafe uyarılarına da pek kulak asmadığı ve genel olarak yan yana oturduğu objektiflere yansıdı.

Maske kesmedi! Meclise böyle gitti...

Mecliste en çok dikkat çeken isim ise Volya Partisi lideri Veselin Mareshki oldu.

Yardımcısıyla beraber oturuma gelen Mareshki, vücudunu tepeden tırnağa kaplayan koruyucu bir kıyafet giydi. Bu şekilde kürsüye de çıkan Mareshki, meraklı bakışların hedefi oldu.

Maske kesmedi! Meclise böyle gitti... ile ilgili etiketler Bulgaristan Meclis Koronavirüs Korona kıyafet
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.