Masaj salonunda skandal! Nefise Karatay masaj yaptırırken birden odaya daldı

2021 yılında evlendiği Yusuf Day ile mutlu bir evlilik sürdüren ve Maya adında bir kızı olan 45 yaşındaki eski oyuncu, sunucu ve manken Nefise Karatay, geçtiğimiz günlerde gittiği masaj salonunda büyük bir şok yaşadı. Karatay, yarı çıplak bir şekilde masaj yaptırırken odaya giren iş insanı Tolga Balta ile tartıştı ve Balta'dan şikayetçi oldu. İşte detaylar...

Nefise Karatay, yarı çıplak masaj yaptırdığı sırada odaya giren Tolga Balta’nın kendisine hakaret ettiğini belirtip şikayetçi oldu.


Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Nefise Karatay, Ortaköy'deki bir masaj salonunda yarı çıplak halde masaj yaptırırken, odaya iş insanı Tolga Balta'nın girdiğini ve kendisine hakaret etmeye başladığını iddia etti. Karatay, sıranın kendisinde olduğunu söyleyip, odaya dalan iş insanıyla kavga edip polise ihbarda bulundu.

Masaj salonunda skandal! Nefise Karatay masaj yaptırırken birden odaya daldı

NEFİSE KARATAY MASAJ YAPTIRDIĞI SIRADA ODAYA GİRDİ

Karatay'ın iddialarına göre; iş adamı Tolga Balta birden odaya girip sıranın kendisinde olduğunu söyledi ve odanın boşaltılmasını istedi. Soyunuk vaziyette olduğunu belirtip, kapıyı kapatmaya çalıştığını söyleyen Karatay, Balta'nın kendisine küfür ettiğini savundu. İkilinin arasındaki tartışmaya odadaki masör müdahale etti. Karatay yaşanan olayın ardından polisi arayıp ihbarda bulundu. Karatay, bir süre sonra olay yerine gelen polislere, iş adamından şikayetçi olduğunu söyledi.

OLAYIN ARDINDAN SORUŞTURMA BAŞLATILDI

İfadesi alınan Tolga Balta ise olayı polise şöyle anlattı; Balta, masaj odasının kapısını çaldığını, içeriden bir ses gelmeyince nişanlısının kapıyı açtığını söyledi. Nişanlısının Karatay'ı görünce kapıyı kapatıp, sıranın kendilerinde olduğunu söylediğini ifade eden Balta, Karatay'a hakaret içerikli sözler sarf etmediğini iddia etti. İş insanı, aksine eski mankenin kendisine ve nişanlısına kötü sözler yönelttiğini savundu. Olayın ardından başlatılan soruşturma sürüyor.

 

Masaj salonunda skandal! Nefise Karatay masaj yaptırırken birden odaya daldı ile ilgili etiketler Nefise Karatay soruşturma Tolga Balta masaj salonu
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.