Masada yok yok! Bülent Ersoy'un dev ıstakozlu iftar menüsü tepki çekti

Lüks harcamaları ve pahalı mücevherleriyle zaman zaman gündem olan Türk sanat müziğinin Diva'sı Bülent Ersoy'un gösterişli iftar menüsü sosyal medyayı salladı. Bir arkadaşıyla birlikte Anadolu Hisarı'ndaki balıkçıda iftar yapan Bülent Ersoy için dev ıstakoz, kalamar, havyar, meyve, kahvaltılıklar ve balık menüsü hazırlandı. Diva'nın gösterişli iftar masası eleştiri topladı.

Yemeğe olan düşkünlüğüyle de bilinen Bülent Ersoy, önceki akşam bir arkadaşıyla birlikte Anadolu Hisarı'nda bulunan bir balıkçıda iftar açtı. Bülent Ersoy ile arkadaşının iftar masasında çekilen görüntüsü sosyal medyaya damga vurdu.

Masada yok yok! Bülent Ersoy'un dev ıstakozlu iftar menüsü tepki çekti

Birçok deniz mahsülünün bulunduğu (hayvar, ıstakoz, kalamar, lakerda) gösterişli ve lüks iftar menüsü için eleştiri üstüne eleştiri yağdı.

Sadece 2 kişi için hazırlanan gösterişli iftar masası tepki çekti. Bülent Ersoy'un lüks iftar menüsü için 'Bunları yiyen 1 ay oruç tutabilir', 'Bu sofrayı bu kadar aç insan varken donatmanın ne gereği var', 'Bülent Ersoy aç kalmaz bunlarla', ' Orucun manasına aykırı olmuş sanki', 'Ne yediklerini anlamadığım için eleştiremiyorum', 'İhtiyacı olana iftar verseydiniz daha makbule geçerdi', 'Yiyecek sıcak bir kase çorba bulamayanlar var', 'Bülent Ersoy yemeklerden arka planda kalmış', 'Masa bakılırsa sahura kadar yediler herhalde', 'İstediğini ye ama gözümüze sokma' şeklinde yorumlar yapıldı.

2013 yılında Oya Aydoğan ve Nur Yerlitaş ile birlikte 3 kişi tek oturuşta 10 kilo kalkan balığı yedikten sonra Bülent Ersoy fenalaşarak hastanelik olmuştu. Diva'nın balık menüsünden oluşan iftar masası akıllara 2013 yılında yaşanan olayı getirdi.

Masada yok yok! Bülent Ersoy'un dev ıstakozlu iftar menüsü tepki çekti - Resim : 2

Masada yok yok! Bülent Ersoy'un dev ıstakozlu iftar menüsü tepki çekti ile ilgili etiketler Bülent Ersoy diva iftar menüsü iftar masası
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.