Masa da zarlar da hileli! 'Aynı film Ukrayna'da yeniden sahnede! Savaşın kazanını Batı emperyalizmi'

SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ve SuperHaber programcısı - Hürriyet yazarı Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın yeni bölümü SuperHaber YouTube kanalında yayında…

İki usta isim SuperHaber programcısı - Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile SuperHaber programcısı - Hürriyet Gazetesi yazarı Nedim Şener, “Memleket Aşkına” programının yeni bölümünde, Alman başbakan Scholz'un Türkiye ziyaretinin ayrıntıları ile Rusya - Ukrayna savaşında Batı'nın parmağını masaya yatırdı.

"ABD TÜRKİYE'Yİ YENİDEN SOĞUK SAVAŞ DÖNEMİNDEKİ GİBİ BİR ARAÇ OLARAK KULLANMAK İSTİYOR"

Nedim Şener, "Alman başbakan Scholz, Anıtkabir’de Atatürk için ‘Avrupalı lider’ diye yazdı. Türk olduğu için övünen Atatürk’e ‘Avrupalı’ denildiği için sevinenler oldu. Oysa Avrupalılık, pespayeliktir. Türkiye şu anda tarafsız. Ancak ABD Türkiye’yi yeniden soğuk savaş dönemindeki gibi bir araç olarak kullanmak istiyor. O nedenle Türkiye’de siyaset de buna göre şekillenecek. Türkiye’ye ‘Rusya’ya yaptırım uygulamazsan sen de yaptırıma maruz kalırsın’ diyecekler. Bazı siyasetçilerimiz buna hazır olduğundan Türkiye’yi zor günler bekliyor. Kaybeden Ukrayna, Rusya ve hepimiziz. Batı kaybedeceği masaya oturmaz. Kazanan yine emperyalizm. Çünkü zarlar hileli. Çünkü masa hileli." ifadelerini kullandı.

"ABD'LİLER TUTMUŞ FİLMİN YENİ VERSİYONUNU ÇEKMEYİ ÇOK SEVERLER"

Mete Yarar, "ABD'liler tutmuş filmin yeni versiyonunu çekmeyi çok severler. Tutmuş filmi devam ettiriyorlar. Bunlardan biri Ukrayna'da gözümüzün önünde gerçekleşiyor. Ukrayna’ya gaz verip ortada bırakan Biden, Johnson, Macron kendilerini özgürlük savaşçısı olarak gösteriyor. Dibe vuran ratinglerini yükselttiler. Ölenler ise Ukraynalılar ve Ruslar. Ukrayna’ya gaz verip ortada bırakan Biden, Johnson, Macron kendilerini özgürlük savaşçısı olarak gösteriyor. Dibe vuran ratinglerini yükselttiler. Ölenler ise Ukraynalılar ve Ruslar." sözlerini kullandı.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile “Memleket Aşkına”nın tamamını SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Masa da zarlar da hileli! 'Aynı film Ukrayna'da yeniden sahnede! Savaşın kazanını Batı emperyalizmi' ile ilgili etiketler Mete Yarar Nedim Şener Rusya Ukrayna ABD batı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.