Masa altından kadın gazeteciyi mi sıkıştırdı?

20 yıl önce katıldığı bir yemekte masa altından kadın bir gazeteciyi sıkıştırdığı iddia edilen Boris Johnson'dan açıklama geldi. Johnson’ın iletişim ofisi, bunun gerçek olmadığını belirtti.

İngiltere Başbakanı Boris Johnson’ın ofisi tarafından yapılan açıklamada, Sunday Times gazetesinde yer alan taciz iddiasının gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

İddiayı ortaya atan gazeteci Charlotte Edwardes, olayın 1999'da, Boris Johnson'ın Spectator dergisinin editörü olduğu dönem derginin ofisinde yaşandığını öne sürmüştü.

Gazete için bir yazı kaleme alan Edwardes, yemekte Johnson'ın sağında oturduğunu ve epeyce şarap içildiğini anlattı, "Masanın altında Johnson'ın elini baldırımda hissettim, sıkıştırdı" diye yazmıştı.

"AYNISINI BANA DA YAPTI"

 Yemekten sonra Johnson’ın solunda oturan başka bir kadına durumu anlattığını da belirten Edwardes, “Aman tanrım, aynısını bana da yaptı” yanıtını aldığını da aktarmıştı.

Başbakanlıktan yalanlama gelmesi karşısında geri adım atmayan Edwardes, "Başbakan bu olayı hatırlamıyorsa belli ki benim hafızam onunkinden daha iyi" yorumunu yaptı.

Masa altından kadın gazeteciyi mi sıkıştırdı? ile ilgili etiketler İngiltere gazeteci Boris Johnson
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.