İngiltere 4. Ligi'nden Real Madrid'e

İngiltere'nin küçük bir kulübü olan Tranmare Rovers'ta futbola başlayan Marvin Park, artık Real Madrid A Takımı'nda top koşturuyor. 20 yaşındaki futbolcunun İspanyol deviyle ilk maçına çıktı.

Real Madrid'in La Liga'da Real Sociedad'la golsüz berabere kaldığı maçta futbolun peri masallarından biri daha yaşandı. Futbola İngiltere'nin alt lig takımlarından Tranmare Rovers altyapısından başlayan Marvin Park, Real Madrid formasıyla sahaya çıktı.

Henüz 9 yaşında İngiliz kulübünde futbola başlayan 2000 doğumlu Park, dün teknik direktör Zinedine Zidane'ın verdiği şansla ilk maçını oynadı. 70'te Rodrygo'nun yerine oyuna alınan 20 yaşındaki sağ açık, galibiyeti getiremedi ama ilk maçında göz doldurdu.

MİLLİ TAKIM TERCİHİ İSPANYA

Nijerya asıllı İspanyol futbolcu 12 yaşına kadar Tranmare Rovers altyapısında top oynadıktan sonra Real Madrid genç takımına transfer edilmişti. Zidane ve kurmaylarının gelecek gördüğü isim İspanyol basınından da tam not aldı.

Nijeryalı bir baba ile Güney Koreli bir annenin çocuğu olan Park, İspanya U19 Milli Takımı'nda da forma giyiyor.

İngiltere 4. Ligi'nden Real Madrid'e ile ilgili etiketler Real Madrid Zinedine Zidane İspanya La Liga Marvin Park
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.