Marvel's Spider-Man 2 oyunu çıkış tarihi belli oldu!

Oyun severlerin gelmesini merakla beklediği PS5 özel oyunu Marvel's Spider-Man 2'nin çıkış tarihi belli oldu. Peki çıkış tarihi ne zaman? Sony resmi olarak duyurdu.

Marvel oyun tutkunlarının merakla beklediği tarih nihayet açıklandı. Sadece PlayStation 5 konsoluna özel oynanabilen Marvel's Spider-Man 2 (Örümcek Adam 2) oyunu ne zaman çıkacak? sorusu resmî olarak yanıtlanmış oldu.

Miles Morales ve Insomniac Games yazarı, PS5’e özel çıkacak Örümcek Adam 2 oyunu hakkında sosyal medya platformu Twitter üzerinden oyun tutkunlarını heyecanlandıran bir paylaşımda bulunmuşlardı.

Örümcek Adam 2 oyunu için duyurulan resmi tarih: 2023 Sonbahar.

PlayStation’ın resmi açıklamasına göre, son iki oyunun (Marvel’s Spider-Man ve Marvel’s Spider Man: Miles Morales) kalitesinin dışına çıkacak, fantastik, yeni ve orijinal bir Örümcek Adam macerası oyuncuları bekliyor. Oyun hakkında başka hiçbir detay paylaşılmadı ve hatta çıkış tarihi duyurusunda paylaşılan görsel, 2021 fragmanına ait.

Marvel's Spider-Man 2 oyunu çıkış tarihi belli oldu! ile ilgili etiketler Marvel's Spider-Man
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.