Martin Linnes dün akşam korkutmuştu!

Galatasaray'ın Norveçli yıldızı Martin Linnes akşam oynanan Fenerbahçe derbisinde Moses'tan aldığı darbe ile yerde kalmış ve mücadeleye bandajla devam etmek zorunda kalmıştı.

Fenerbahçe derbisine ilk 11’de başlayan Galatasaray’ın sol beki Martin Linnes, karşılaşmanın 35. dakikasında Victor Moses’in hava topu mücadelesinde yüzüne karşı yaptığı sert müdahele sonucunda acı içinde yerde kalmış ve mücadeleye bandajla devam etmişti.

Norveçli, sahaya geri döndükten sonra yeniden benzer bir pozisyon ile karşı karşıya kalarak taraftarlarını korkutmuştu. Maçın ardından 27 yaşındaki futbolcunun önemli bir problemi olmadığı öğrenildi.

"3 KIRMIZI KART ÇIKMALIYDI"

Fenerbahçe'ye karşı iki puan kaybettiklerini dile getiren Linnes, "Büyük hayal kırıklığına uğradık, iyi bir son olmadı. Fakat hala çok maçımız var, pes edemeyiz. Ama bugün 3 puan almalıydık" dedi.

Hakemlerle ilgili sorulan soruya yanıt veren Norveçli futbolcu, "Ne söyleyebilirim ki? Rakibe 3 kırmızı kart göstermeliydi. Dirsek vuruldu, karnıma tekme atıldı. Rakibin golü iptal edilmeliydi, bize faul vardı. Tüm sezon bize hiç yardımcı olmadılar. Bunu kendi başımıza yapmamız gerekecek" ifadelerini kullandı ve sözlerini noktaladı.

Martin Linnes dün akşam korkutmuştu! ile ilgili etiketler Fenerbahçe Galatasaray Norveç Victor Moses
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.