Martin Linnes dibe vurdu!

Riekerink'in gözüne girmeyi başaramayan Martin Linnes, milli takım kadrosunda da yer alamayınca moral olarak dibe vurdu!

Form düşüklüğü nedeniyle önce Galatasaray'da sonra da Norveç Milli Takımı'nda kesik yiyen Martin Linnes'in morali dibe vurdu. Norveçli sağ bekin hedefi bir an önce kendini yeniden kanıtlayıp, ülkesinin formasını giyebilmek. 24 yaşındaki oyuncuyu 2 milyon Euro'ya transfer eden sarı-kırmızılılar ise genç savunmacıdan kurtulmanın yollarını aramaya başladı.

Antalyaspor maçında devre arasına yenik giren ve Sneijder'in kenara alınmasıyla ikinci yarıda 4-4-2'ye dönen Aslan, karşılaşmayı 3-1 kazanmıştı. Hollandalı futbolcunun milli takımda sakatlanması, 4-4-2 düzenini tekrar gündeme getirdi.

Bir süredir bu sistemi idmanlarda deneyen Riekerink, Wesley'nin iyileşmemesi halinde ileri uçta Eren ve Podolski'yi oynatarak, çift santrforlu sistemle gol aramayı düşünüyor.

Kaynak: Fanatik

Martin Linnes dibe vurdu! ile ilgili etiketler Galatasaray Martin Linnes
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.