Martı Scooter 2020 Kiralama Fiyatları! Martı Scooter Kaç km hız yapar? Dakikası kaç TL'dir?

Martı Scooter 2020 Kiralama Fiyatları! Son ayların en popüler ulaşım araçlarından olan ve ünlüler de sık sık gördüğümüz elektrikli scooter girişimi Martı'nın kiralama fiyatları araştırılıyor. İstanbul'da trafik derdine bir çözüm olarak gösterilen Martı Scooteri kaç km hız yapar, dakikası kaç TL'dir merak ediliyor. İşte elektrikli scooter kiralama yolları ve detaylar haberimizde...

Martı Scooter Kiralama Fiyatları 2020! Son zamanlarda çok konuşulan ve ünlüler de bile gördüğümüz elektrikli scooter girişimi Martı'nın kiralama fiyatları ve nasıl kiralanacağı vatandaşlar tarafından yoğun olarak araştırılıyor. İstanbul'da yaşanan trafik derdine bir çözüm olarak geliştirilen ve pek de rağbet gören Martı Scooter, kaç km hız yapar, dakikası kaç TL'dir? Merak edilen detaylar haberimizde...

MARTI SCOOTER NASIL KİRALANIR?

Martı'yı İstanbul'da kullanabilmek için öncelikle girişimin mobil uygulamasını cep telefonunuza indirmeniz gerekiyor. Size en yakın haritayı ekranınıza getiren uygulamada istediğiniz martı'nın yanına gidip qr kodunu okuttuktan sonra kullanmaya başlıyorsunuz.

MARTI SCOOTER KAÇ KM HIZ YAPAR?

Saatte en fazla 18 km hızla gidebilirsiniz.

Martı, 2020 fiyatlarını güncelledi

MARTI SCOOTER FİYATI NE KADAR?

Bugüne kadar Martı ile yolculuğa başlamak için 3 TL ve her 1 dakika için 0,75 TL ödemeniz gerekiyordu. Yapılan fiyat değişikliği ile birlikte Martı'nın başlangıç ücreti 1,99 TL oldu. Her 1 dakika için ise 0,59 TL ücret talep ediliyor. Yapılan düzenlemenin ardından 10 dakikalık Martı yolculuğu 7,89 TL oldu. Geçmiş fiyat politikasına kıyasla 10 dakikalık Martı yolculuğu 10,5 TL'den 7,89 TL'ye düşmüş oldu.

Bakan Karaismailoğlu duyurdu: 'Martı'lara düzenleme geliyor

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, büyükşehirlerde kullanımı gün geçtikçe artan scooter’lar (Martı) için bir düzenlemenin yolda olduğunu söyledi.

Karaismailoğlu şunları söyledi:

Son dönemde scooter (martı) kullanımı çok arttı. Dikkatimizi çekiyor. Bu güzel bir şey. Ancak onlarla ilgili beyin jimnastiği yapıyoruz. Ama nasıl olacağı netleşmedi. Mutlaka bir düzenleme gelecek. Sonuçta yolcu taşıyorlar. ‘Ben vergi veriyorum’ demekle olmuyor. İşin içine yolcu taşımacılığı girdiğinde, trafiğe çıkma girdiğinde yapılması gereken bazı şeyler var.

Martı Scooter 2020 Kiralama Fiyatları! Martı Scooter Kaç km hız yapar? Dakikası kaç TL'dir? ile ilgili etiketler martı scooter nasıl kiralanır martı scooter kaç km hız yapar martı scooter dakikası kaç tl
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.