Mart 2022 burs ve kredi ödemeleri hesaplara yattı mı?

Üniversite öğrencileri tarafından merakla beklenen 2022 yılı Mart ayı burs ve kredi ödemeleri konusunda Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu’ndan bir son dakika açıklaması geldi.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 2022 yılı Mart ayı burs ve kredi ödemeleri konusunda açıklamada bulundu.

Üniversite öğrencileri tarafından merakla beklenen 2022 Mart ayı burs ve kredi ödemeleri sonunda belirginlik kazandı.

Mart 2022 Burs ve Kredi Ödemeleri Hesaplara Yattı Mı?

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Mart ayı burs ve kredi ödemelerine başladı.

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 6 Mart 2022 tarihi itibarıyla burs ve kredi ödemelerinin öğrencilerin hesaplarına yatmaya başladığını bildirdi. Bakan Kasapoğlu, 6 - 10 Mart tarihleri arasında TC kimlik numarasının son numarasına göre ödemelerin yapılacağını ifade etti. 

TC Kimlik numarasının sonu “0” olanlar 6 Mart, “2” olanlar 7 Mart, “4” olanlar 8 Mart, “6” olanlar 9 Mart, “8” olanlar 10 Mart’ta ödemelerini alabilecek.

Mart 2022 burs ve kredi ödemeleri hesaplara yattı mı? ile ilgili etiketler Mart kredi Mehmet Muharrem Kasapoğlu burs
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.