Mars’ta Kıyamet filminin konusu nedir? Mars’ta Kıyamet filminin oyuncuları kimlerdir?

3 Mart Çarşamba günü Kanal D yayın akışında yer alan Mars’ta Kıyamet filminin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bilimkurgu türündeki film Mars’ta Kıyamet konusu nedir, Mars’ta Kıyamet oyuncuları kimlerdir detaylı bilgi haberimizde.

3 Mart Çarşamba günü Kanal D yayın akışında yer alan Mars’ta Kıyamet adlı bilimkurgu filminin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Orijinal adı Martian Land olan Mars’ta Kıyamet filmi 2015 yılında vizyona girmiştir. Mars’ta Kıyamet adlı bilimkurgu filminin başarılı oyuncuları ve ilginç konusu ile seyircileri bu akşam ekran başına kilitleyecek. İşte, Mars’ta Kıyamet filminin konusu nedir, Mars’ta Kıyamet oyuncuları kimlerdir detayları ile haberimizde bulabilirsiniz.

Mars’ta Kıyamet filminin konusu ne?

Uzaktaki gelecekte, insanlığın büyük bir kısmı Mars'ta, bir zamanlar Dünya'da bulunan şehirlere benzeyen şehirlerde yaşamaktadır. Şehirler, kubbe benzeri güç alanları ile Mars'ın misafirperver olmayan atmosferinden korunuyordur.

Mars’ta Kıyamet filminin konusu nedir? Mars’ta Kıyamet filminin oyuncuları kimlerdir?

Devasa bir kum fırtınası sonucu kubbeyi yarıp New York şehrini yok ettiğinde, Mars Los Angeles'takiler fırtınayı nasıl durduracaklarını bulmaya çalışacaktır.

Mars’ta Kıyamet filminin oyuncuları kimlerdir?

Yönetmen: Scott Wheeler

Oyuncular: Alan Pietruszewski, Lane Townsend ve Jennifer Dorogi

Tür: Aksiyon, Bilimkurgu

Yapım Yılı: 6 Ekim 2015 – 1sa 26dk

Mars’ta Kıyamet filminin konusu nedir? Mars’ta Kıyamet filminin oyuncuları kimlerdir? ile ilgili etiketler Martian Land marsta kıyamet filminin konusu nedir oyuncuları kim ne zaman çekildi
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.