Marmaris'ten yürekleri ağıza getiren anlar: Alevler yükselince kaçmaya başladılar

Marmaris'te orman yangınına müdahale sırasında çekilen bir görüntü yangınla mücadelenin ne şartlarda yapıldığını ortaya çıkardı. Armutalan'da yangına müdahale eden askerler ve vatandaşar alevlerin yükselmesi sonrası bir anda kaçmaya başladı. Askerler, arkada bür kişinin kaldığının anlaşışması sonrası alevlerin yükseldiği yere geri koşarak arkadaşlarını kurtardı.

Başta Antalya ve Muğla olmak üzere bazı kentlerdeki orman yangınlarıyla mücadele tüm hızıyla devam ediyor. Yangınlara havadan ve karadan müdahale devam ediyor. Karadan yapılan müdahalede orman işçileri ve itfaiye ekiplerinin yanı sıra gönüllüler ve askerler de yoğun bir mücadelenin içindeler.

Marmaris'ten gelen bir görüntü ise yangınla mücadelenin ne kadar zor şartlarda gerçekleştiğini ortaya koydu. Armutalan'da yangına müdahale eden askerler, orman görevlileri ve vatandaşlar korku dolu anlar yaşadı. Rüzgarın hız kazanması sonrası aniden yükselen alevler sonrası müdahale etmeye çalışanlar bir anda kaçmaya başladı. Sosyal medyada paylaşılan görüntülerde Askerlerin kaçış anları gözler önüne serildi. Sonrasıda ise askerler bir kişinin arkada kaldığının ortaya çıkması sonrası bir anda alevlerin olduğu yere geri koştu. Arkada kalan askerin hafif yaralı olarak kurtarıldığı öğrenildi.

Marmaris'ten yürekleri ağıza getiren anlar: Alevler yükselince kaçmaya başladılar

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda arkada kalan askerin hafif yaralı kurtulduğunun altını çizerek şu ifadeleri kullandı:

"Marmaris Armutalan'dan az önce görüntüler geldi Üzüldük ağladık.
Duygu seline boğulduk. Hele sonlarda tüm askerlerin arkadaşlarını kurtarmak için koşuşturmaları... of offf... Vatandaşlar, gönüllüler, orman emekçileri ve askerler. Ve asker hafif yaralı olarak kurtarıldı"

Marmaris'ten yürekleri ağıza getiren anlar: Alevler yükselince kaçmaya başladılar ile ilgili etiketler Marmaris Orman Yangın asker müdahale alev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.