Marmaris'teki orman yangınıyla ilgili gözaltına alınan kişi suçunu itiraf etti

Marmaris'in Bördübet mevkiinde çıkan ve 3. günde de devam eden orman yangınıyla ilgili, bir kişi gözaltına alındı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, 1988 doğumlu S.A. isimli şüphelinin suçunu itiraf ettiğini açıkladı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde ormanlık alanda 21 Haziran Salı akşamı çıkan yangına havadan ve karadan müdahale sürerken, TRT Haber'in edindiği bilgiye göre, yangınla ilgili bir kişi gözaltına alındı Gözaltındaki kişinin ifade işlemleri sürüyor.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “1988 doğumlu S.A. isimli şüpheli itiraf etti. Olay yerinde iki adet benzin bidonu ele geçirildi. Şüpheli aile arasındaki ticari bir husumetten dolayı olayı gerçekleştirdiğini söyledi. Hatta kendisini öldürmek istediğini de belirtti. Şu anda şüpheli gözaltında” dedi.

 

Marmaris'teki orman yangınıyla ilgili gözaltına alınan kişi suçunu itiraf etti ile ilgili etiketler Marmaris Orman Yangını Gözaltı
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.