Marmaris'teki orman yangını için yardım isteyen komedyen Şahan Gökbakar yetkililere teşekkür etti

Muğla'nın Marmaris ilçesinde devam eden orman yangınlarını söndürme çalışmaları sürüyor. Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, dün yangın bölgesine giderek acil yardım çağrısında bulunmuştu. Gökbakar, helikopterle sadece bir kez su döküldüğünü ve bunun yetersiz kaldığını belirterek, yangının büyüdüğünü açıkladı. Gökbakar, yardım çağrısını yinelemesinin ardından üç helikopter olay yerine geldi. Sesini duyuran Gökbakar, yetkililere teşekkür etti.

Türkiye'yi saran orman yangınları devam ediyor. Marmaris’te yazlığı bulunan Şahan Gökbakar, yangınların çıktığı ilk günden beri ekiplere destek veriyor. Gökbakar, dün olay yerine giderek yardım çağrısında bulunmuştu. Turgut Şelale bölgesinde çıkan yangının görüntülerini paylaşan ünlü komedyen, alevlerin daha da büyümeden müdahale edilmesi gerektiğini söylemişti. Ancak yangın, dün Gökbakar'ın yayın yaptığı yere kadar ulaştı.

 Marmaris'teki orman yangını için yardım isteyen komedyen Şahan Gökbakar yetkililere teşekkür etti

Olay yerinden yine canlı yayın yapan Gökbakar isyanını dile getirdi. Ünlü komedyen, "Size yangın yayını yaptığım yer yanıyor... Yangın yolu atladı. Videolardaki sinirim, üzüntü ve çaresizlikten. Kusuruma bakmayın." dedi.


Marmaris'teki orman yangını için yardım isteyen komedyen Şahan Gökbakar yetkililere teşekkür etti - Resim : 2

YANGININ BÜYÜDÜĞÜNÜ SÖYLEMİŞTİ

Havadan müdahale yapılması gerektiğini belirten Gökbakar, helikopterle sadece bir kez su döküldüğünü ve bunun yetersiz kalarak yangının büyüdüğünü açıkladı.

 Marmaris'teki orman yangını için yardım isteyen komedyen Şahan Gökbakar yetkililere teşekkür etti - Resim : 3

ÜÇ HELİKOPTER YANGINA MÜDAHALE ETTİ

'Rica ediyorum, havadan müdahale edin' diyen Gökbakar'ın çağrısının ardından üç helikopter olay yerine gelerek yangına müdahalede bulunmaya başladı. Ünlü komedyen, gelen desteğin ardından teşekkür etti.

Marmaris'teki orman yangını için yardım isteyen komedyen Şahan Gökbakar yetkililere teşekkür etti ile ilgili etiketler Şahan Gökbakar Marmaris Yangın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.