Marmaris'teki milyonluk lüks gulet bilinmeyen bir sebepten küle döndü!

Muğla'nın Marmaris ilçesinde özel bir marinada kızakta bulunan ahşap gulette çıkan yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, milyonluk gulet kullanılamaz hale geldi.

Olay, Muğla'nın Marmaris ilçesi Yalancı Boğaz mevkiindeki özel bir marinada saat 19.00 sıralarında meydana geldi.

LÜKS GULETTE ŞÜPHELİ YANGIN

Edinilen bilgiye göre, marinada kızakta bulunan 27 metre uzunluğundaki 'Marmaris Palace' isimli lüks gulette henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Guletten yükselen alevleri fark eden marinadaki güvenlik görevlileri durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN MİLYONLUK GULET KÜLE DÖNDÜ

İhbar üzerine bölgeye itfaiye, jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Marmaris itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Yaklaşık bir saat süren çalışma sonucu yangın kontrol altına alınırken, yangın sonrası milyonluk gulet kullanılamaz hale geldi.

Marmaris'teki milyonluk lüks gulet bilinmeyen bir sebepten küle döndü! ile ilgili etiketler Muğla Yangın Marmaris lüks gulet palace marina
GÜNÜN VİDEOSU

10 milyon TL değerinde lüks araçlar ele geçirildi! Türkiye'ye getirilme nedenleri pes dedirtti...

Mersin polisi, yurt dışından Mersin'e getirilen piyasa değeri yaklaşık 10 milyon lira olan 4 adet lüks aracı ele geçirdi. 2 şüphelinin yakalandığı operasyonda araçların yurt dışından Mersin'e yedek parça olarak kullanmak için getirildiği öğrenildi.