Marmaris'teki gece kulübünden örnek davranış: Adeta çıkarma yaptılar!

Muğla’nın Marmaris ilçesinde faaliyet gösteren bir diskonun personeli bu defa eğlence sektöründeki maharetleri ile değil alevlere karşı verdikleri mücadeleden dolayı takdir topladı. İlçenin karşısındaki Cennet Adası'na gece saatlerinde düşen bir yıldırımın yangın çıkardığını gören personel, mekanı kapatıp teknelerle adaya adeta çıakrma yaptı. 45 dakika tırmanış yapan işletme personelleri, görevliler ve gönüllülerle birlikte yangını söndürdü.

Marmaris ilçe merkezinde bulunan Arena adlı eğlence mekanının çalışanları, ilçe yakınlarındaki Cennet Adası'ndan alevlerin yükseldiğini görünce mekanı kapatıp teknelerle adadaki yangını söndürmeye gitti.

Marmaris'teki gece kulübünden örnek davranış: Adeta çıkarma yaptılar!

Söndürme ekiplerinin yanı sıra disko çalışanları ve diğer gönüllülerin yardımı ile orman yangını büyümeden söndürüldü.

YILDIRIMLAR ORMAN YANGINI ÇIKARMAYA DEVAM EDİYOR

Gece saatlerinde Marmaris Cennet Adası'na yıldırım düştü. Yıldırım düşmesi sonucu cennet adasındaki ormanların yanmaya başladığını gören Arena adlı eğlence mekanı personeli hemen eğlenceyi sonlandırıp mekanı kapatarak sahildeki teknelerle yanmakta olan Cennet Adası'na gittiler.

Marmaris'teki gece kulübünden örnek davranış: Adeta çıkarma yaptılar! - Resim : 2

ADAYA İNDİKTEN SONRA UZUN SÜRE TIRMANDILAR

Tekneden indikten sonra da uzun süre daha tırmanıp yangın mahalline ulaşan gönüllüler, bir yandan kürek ve tırmıklarla alevlere müdahale ederken diğer yandan da yanlarında getirdikleri yangın söndürme tüplerini alevlere sıktılar.

Marmaris'teki gece kulübünden örnek davranış: Adeta çıkarma yaptılar! - Resim : 3

EĞLENCE MEKANINDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Yangını görünce mekanı kapatıp söndürme çalışmalarına destek vermeye geldiklerini belirten Arena isimli mekanın işletmecisi Kamil Issı, "Cennet Adası'nın yandığını görünce eğlenceye son verip disko çalışan 80 personelimiz ile yangını söndürmeye koştuk. Teknelerle vardıktan sonra yaklaşık 45 dakika tırmanarak yanan alana ulaştık. Çalışanlar olarak hem alevlerle mücadele ettik hem de görevlilere yardımcı olmaya çalıştık" diyerek fedakarca yangına koşan çalışanlarına ve gönüllülere teşekkür etti.

Marmaris'teki gece kulübünden örnek davranış: Adeta çıkarma yaptılar! ile ilgili etiketler Marmaris Muğla Yangın tekne arena gece klübü cennet adası
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.