Marmaris'te tur midibüsü devrildi! Çoğunluğu kadın ve çocuk 24 ölü...

Muğla-Antalya kara yolu Sakar Geçidi mevkisinde uçuruma yuvarlandı. Kazada 24 kişi hayatını kaybetti, 10 kişi de yaralandı. Buca'dan kalkan tur otobüsünün anneler kutlaması için yola çıktığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, günü birlik gezi için İzmir Buca'dan Marmaris’e gitmekte olan Armağan Satmış yönetimindeki 03 FR 247 plakalı araç, Muğla-Antalya karayolu Sakargeçidi mevkisinde kontrolünü kaybederek uçuruma yuvarlandı. Muğla Valisi Amir Çiçek, kazada 17 kişinin öldüğünü 13 kişinin yaralandığını söyledi. Yaralılar arasında durumu kritik olanlardan 3 kişi daha hastane yolunda hayatını kaybetti. Son açıklamaya göre ise ölü sayısı 24'e yükseldi...

mar3

Ölü sayısı 24'e yükselirken 10 kişinin ağır yaralı olduğu belirtildi. Vali'nin verdiği bilgiye göre tur otobüsü yerli turistleri taşıyordu. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve AFAD ekibi sevk edildi. Ekiplerin bölgedeki kurtarma çalışmaları sürüyor.

marmariskaza2

Muğla istikametinde yol kapatıldı. Kazanın ardından Başbakan Binali Yıldırım yetkilileri arayarak kazayla ilgili bilgi aldı.

mar2

'SÜRÜCÜNÜN HATASINDAN KAYNAKLANDIĞINI DÜŞÜNÜYORUM'

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar "Durum vahim, çok sayıda can kaybı var. Kazanın sürücü hatasından kaynaklandığını düşünüyorum" açıklaması yaptı.

mar4

ANNELER GÜNÜNÜ KUTLUYORLARMIŞ

Yaralıların kaldırıldığı hastanelerden Muğla Tıp Fakültesi Başhekimi Ümit Başar Semiz, "Anneler günü kutlaması için İzmir'den yola çıkmışlar. Şu an çok yoğun bir tedavi sürecindeyiz. O yüzden çok iletişim kurulamadı. Ama keskin bir dönüş esnasında otobüsün virajı alamadığı ve alt yola düştüğü bilgisi var bizde" diye konuştu.

Marmaris'te tur midibüsü devrildi! Çoğunluğu kadın ve çocuk 24 ölü... ile ilgili etiketler Marmaris kaza Son dakika Muğla tur otobüsü sakar mevkii
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.