Marmaris'te alevler hızla ilerliyor: Meteoroloji'den kötü haber geldi! Çok zorlaştıracak...

Muğla Marmaris'teki orman yangınlarına müdahale 3. gününde de hızla devam ederken Meteoroloji'den kötü haber geldi. Bugün etkili olacak hava Marmaris'te yangınla mücadeleyi çok zorlaştıracak.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son açıkladığı rapora göre bugün öğleden sonra rüzgarın etkisi 3 günün en yüksek seviyesine çıkması bekleniyor. Datça- Marmaris karayolu da trafiğe kapatıldı.

METEOROLOJİ MARMARİS HAVA DURUMU RAPORUNU AÇIKLADI

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son hava durumu raporuna göre bugün Güney Ege'de rüzgarın batı ve kuzeyden kuvvetli (40-60 km/sa) esmesi bekleniyor. Marmaris'te bugün en düşük hava sıcaklığı 24 derece, en yüksek hava sıcaklığı ise 34 derece olacak.

Marmaris'te alevler hızla ilerliyor: Meteoroloji'den kötü haber geldi! Çok zorlaştıracak...

YANGINLA MÜCADELEYİ GÜÇLEŞTİRECEK

Nem oranı ise en düşük yüzde 31, en yüksek yüzde 73 olarak tahmin ediliyor. Bunun da yangınla mücadeleyi daha da güçleştirmesinden endişe ediliyor.

Havanın kararmasıyla hava araçlarının çalışmalarına ara verilmişti. Sabahın ilk saatlerinden itibaren hava araçlarının müdahalesi yeniden başladı.

 Marmaris'te alevler hızla ilerliyor: Meteoroloji'den kötü haber geldi! Çok zorlaştıracak... - Resim : 2

 

Marmaris'te alevler hızla ilerliyor: Meteoroloji'den kötü haber geldi! Çok zorlaştıracak... ile ilgili etiketler Meteoroloji hava durumu Muğla Marmaris
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.