Marmaris'in İçmeler mahallesinde alevler yeniden yükseldi!

Muğla’nın Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi arasındaki yolun üst kısmında alevler yeniden yükseldi. Ekipler sevk edilirken yol geçici olarak trafiğe kapatıldı.

Muğla’nın Marmaris ilçesinde 2 gündür devam eden ve geniş bir alana yayılan orman yangınında şehir merkezi ile İçmeler Mahallesi arasındaki ormanlık alan bir gün önce yanmıştı.

SOĞUTULAMADAN ALEVLER TEKRAR YÜKSELDİ

Marmaris'in İçmeler mahallesinde alevler yeniden yükseldi!

Söndürülen ve soğutma çalışması yapılan yolda bugün akşam saatlerinde İçmeler Orka Otel önünde tekrar alevler yükseldi.

İtfaiye ve arazözlerin bölgede olması nedeniyle yangına önce Muğla Emniyet Müdürlüğü TOMA ekipleri müdahale etti. Muğla İl Emniyet Müdürü Süleyman Suvat Dilberoğlu yangını söndürmek için gelen TOMA ekibini yönlendirerek Emniyet Müdürlüğü TOMA ekibi alevlere müdahale etti.

Marmaris'in İçmeler mahallesinde alevler yeniden yükseldi! - Resim : 2

OTEL PERSONELİ YANGIN TÜPÜYLE TEYAKKUZA GEÇTİ

Yangının büyüme eğilimi göstermesi üzerine bölgeye iki helikopter, arazöz ve itfaiye araçları sevk edildi. İçmeler yolu üzerinde bulunan otellerin tüm personeli yangın tüplerini alarak yolda hazır bekledi. Otel personelleri alevlerin otel alanına sıçraması ihtimaline karşın yangın tüplerini hazır bekletirken, helikopterler, arazöz, TOMA ve itfaiye araçları yangını kısa sürede kontrol altına aldı.

Marmaris'in İçmeler mahallesinde alevler yeniden yükseldi! - Resim : 3

YOL GEÇİCİ OLARAK KAPATILDI

Marmaris-İçmeler arasındaki yolda yangın başlaması üzerine Emniyet Müdürlüğü ekipleri Armutalan Siteler Mahallesi İçmeler girişinde trafiği geçici olarak ulaşıma kapattı.

VATANDAŞLAR EKİPLERE SU DAĞITTI

Yangın esnasında orman, emniyet ve itfaiye ekiplerine vatandaşlar su ve ayran dağıttı.

Marmaris'in İçmeler mahallesinde alevler yeniden yükseldi! ile ilgili etiketler Yangın İçmeler yeniden tekrar alevlendi toma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.