Marmaris yangınını çıkarmıştı: Yeni görüntüleri ortaya çıktı! Veresiye içki satmayan market sahibini tehdit etmiş

Muğla Marmaris'te orman yangını çıkararak büyük bir tahribata neden olan Sacit Ayhan'ın yeni görüntüleri ortaya çıktı. Ayhan, yangını çıkarmadan yaklaşık 1,5 saat önce veresiye içki satmayan bir market sahibini tehdit etmiş.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde orman yangını çıkardığı gerekçesiyle tutuklanan Sacit Ayhan'ın, ormanı yakmadan önce gittiği bir marketteki görüntüleri ortaya çıktı.

 VERESİYE İÇKİ VERMEYEN MARKET SAHİBİNİ TEHDİT ETMİŞ

İddiaya göre Sacit A, 21 Haziran'da Hisarönü Mahallesi Bördübet mevkisinde orman yangınını çıkarmadan yaklaşık 1,5 saat önce motosikletiyle yanan alanlara yakın bölgedeki bir markete gitti.

Veresiye içki isteyen Sacit A'nın alkollü olduğunu anlayan market sahibi, zanlının isteğini kabul etmedi. Şüphelinin motosikletiyle markete gelmesi ve market sahibiyle konuşması da iş yerinin güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Marmaris yangınını çıkarmıştı: Yeni görüntüleri ortaya çıktı! Veresiye içki satmayan market sahibini tehdit etmiş ile ilgili etiketler Marmaris Yangın sacit ayhan market sahibi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.