Marmaris yangınını çıkaran Sacit Ayhan için istenen ceza belli oldu

Muğla'nın Marmaris ilçesinde orman yangınına sebep olan Sacit Ayhan isimli zanlıya 10 yıldan az olmamak üzere 20 yıla kadar hapis cezası talep edildi.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde yangının başladığı Küfre Koyu'nda 2 benzin bidonuyla yakalanıp, sorgusunda ormanı yaktığını itiraf etmesinin ardından tutuklanan Sacit Ayhan (34) için hazırlanan iddianame tamamlandı.

20 YILA KADAR HAPİS CEZASI

5 bin 143 hektar ormanın kül olduğu yangını çıkaran Ayhan için 10 yıldan az olmamak üzere 20 yıla kadar hapis cezası talep edildi. Ayhan’ın iddianamede yer alan savunmasında, babasının kendisini dışladığını, bu yüzden intihar etmek istediğini, sigara izmaritlerinin normal şartlarda barakasında küllüğüne attığını ancak ormanı yakmak istediği için söndürmeden üç farklı yerde ormana attığını, benzini kullanmadığını, çakmak ile yalnızca sigarasını yaktığını belirterek suçlamaları kabul etti. Muğla 3’üncü Ağır Ceza Mahkemesi tarafından iddianame kabul edilirken, ilk duruşmanın 9 Kasım’da görüleceği öğrenildi. 

 

Marmaris yangınını çıkaran Sacit Ayhan için istenen ceza belli oldu ile ilgili etiketler Muğla Marmaris Yangın Ceza sacit ayhan
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.