Marmaray'da ortalık fena karıştı! 4 kişiden 1 gence tekme tokat dayak

İstanbul'da Marmaray hattında yolcular arasındaki tartışma kavgaya dönüştü. 4 kişi, tartıştıkları genci darp edip, durağa yanaşan trenden indirdi. Dehşet anları kameraya yansıdı.

İstanbul'da meydana gelen olay, çarşamba akşam saatlerinde Marmaray'da gerçekleşti. Öğrenilen bilgiye göre, Küçükçekmece yönünde giden trende bir gençle dört kişi arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı.

Marmaray'da ortalık fena karıştı! 4 kişiden 1 gence tekme tokat dayak

Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. 4 şüpheli darp ettikleri ve tişörtünü yırttıkları genci durakta trenden indirdi. Kavga anları durakta bekleyen bir yolcu tarafından cep telefonu kamerasına yansıdı.

Marmaray'da ortalık fena karıştı! 4 kişiden 1 gence tekme tokat dayak ile ilgili etiketler Marmaray Kavga İstanbul Küçükçekmece dövüş

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.