Marmaray seferlerine kar yağışı düzenlemesi: Seferler 02.00'ye kadar sürecek

İstanbul'da geçtiğimiz gün başlayan ve ara ara etkili bir şekilde süren kar yağışı sebebiyle Marmaray seferleri uzatıldı. TCDD, Marmaray'ın bu gece 02.00'a kadar çalışacağını duyurdu.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık AŞ, İstanbul'da ara ara etkili şekilde devam eden kar yağışı nedeniyle Marmaray trenlerinin gece saat 02.00'ye kadar hizmet vereceğini bildirdi.

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLAMA YAPILDI

TCDD Taşımacılık AŞ'nin Twitter hesabından konuya ilişkin yapılan paylaşımda, "Yolcularımıza duyuru; İstanbul'da beklenen kar yağışı nedeniyle Marmaray trenlerimiz, bu gece de saat 02.00'ye kadar vatandaşlarımıza hizmet verecektir." ifadesi yer aldı.

Marmaray seferlerine kar yağışı düzenlemesi:  Seferler 02.00'ye kadar sürecek

Marmaray seferlerine kar yağışı düzenlemesi: Seferler 02.00'ye kadar sürecek ile ilgili etiketler Marmaray hızlı tren marmaray seferleri
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.