Marmaray açıldı mı? Marmaray seferleri başladı mı? 21 Eylül 2020

Marmaray açıldı mı, Marmaray seferleri başladı mı sorularının yanıtı haberimizde. Saatler öncesinden arıza veren Marmaray, tekrar seferlerine başladı mı soruları vatandaşlar tarafından araştırılıyor. İşte detaylar...

Marmaray açıldı mı, Marmaray seferleri başladı mı? Kazlıçeşme'de yüksek gerilim hattında yaşanan kablo yanması nedeniyle Marmaray seferleri geçici oalrak durdurulmuştu. İşte detaylar..

MARMARAY AÇILDI MI?


MARMARAY SEFERLERİ BAŞLADI MI?,

Yenikapı-Kazlıçeşme hattında yaşanan sorun sonrası seferleri geçici olarak durdurulan Marmaray'da seferler sorunun giderilmesinden ardından tekrar sorunsuz olarak devame ediyor.

Marmaray açıldı mı? Marmaray seferleri başladı mı? 21 Eylül 2020 ile ilgili etiketler Marmaray marmaray açıldı mı marmaray seferleri başladı mı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.