Marmara'daki fırtına İDO ve BUDO'yu vurdu!

Marmara Bölgesi'nde etkili olan fırtına Bursa Deniz Otobüsleri'nin ve İstanbul Deniz Otobüsleri'nin seferlerini etkiledi. Yapılan açıklamada olumsuz hava şartları nedeniyle bazı seferlerin iptal edildiği aktarıldı.

Dün gece Marmara Bölgesi'nde etkili olan kuvvetli rüzgar ve fırtına yaşamı olumsuz şekilde etkiledi. Özellikle İstanbul'da bazı binaların çatıları uçtu ve çevrede maddi hasara neden oldu.

METEOROLOJİ FIRTINA UYARISI VERDİ

Meteoroloji Genel Müdürlüğü bugün için de fırtına uyarısı verirken, deniz seferleri bu durumdan etkilendi. BUDO'nun internet sitesinde yer alan açıklamada, saat 07.00'deki Bursa (Mudanya) - İstanbul (Eminönü/Sirkeci) ve 08.30'daki İstanbul (Eminönü/Sirkeci) - Bursa (Mudanya) seferleri olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği bildirildi.

Marmara'daki fırtına İDO ve BUDO'yu vurdu!

İDO SEFERLERİ DE İPTAL

Öte yandan İDO'dan yapılan açıklamada ise, 08:30 Bursa-Armutlu-Armutlu Tatil Köyü-Yenikapı- Kadıköy, 08:00 Yalova- Pendik, 08:00 Pendik-Yalova, 07:45 Kabataş-Kadıköy-Bursa, 07:45 Yenikapı-Yalova seferlerinin iptal edildiği belirtildi.

Marmara'daki fırtına İDO ve BUDO'yu vurdu! ile ilgili etiketler İDO Fırtına deniz seferleri budo
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.