Marmara'da dev köpekbalığı yakalandı!

Tekirdağ'ın Şarköy ilçesi açıklarında bölge için oldukça iri boyutlarda bir köpekbalığı yakalandı. Dev balığı Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde balıkçılık yapan Sami Küçük satın alarak tezgahında sergilemeye başladı. Yaklaşık 3,5 metre boyunda ve 120 kilo ağırlığındaki camgöz cinsi köpek balığı yöre halkından büyük ilgi gördü.

Marmara Denizi'nde Tekirdağ'ın Şarköy açıklarında yakalanan yaklaşık 3.50 metre uzunluğunda olan 120 kiloluk camgöz cinsi köpek balığı Lüleburgaz'da sergilenmeye başlandı.

Marmara'da dev köpekbalığı yakalandı!
45 yıldır balıkçılık yapan Sami Küçük'ün tezgahında sergilediği balık vatandaşların ilgisini çekerken, bol bol fotoğrafları çekildi.

Marmara'da dev köpekbalığı yakalandı! - Resim : 2

Küçük, satışa çıkardığı köpek balığı için çok büyük bir kar gözetmediğini ifade ederek "Camgöz cinsi köpek balığı Şarköy açıklarında yakalandı. 120 kilo ağırlığında ve yaklaşık 3,50 metre uzunluğunda. Ben her yıl köpek balığı yakalandıkça Lüleburgaz insanının görmesi için getirmeye çalışıyorum" dedi.

Marmara'da dev köpekbalığı yakalandı! ile ilgili etiketler Kırklareli Tekirdağ Şarköy Lüleburgaz köpekbalığı
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.