Marmara Üniversitesi'ndeki Onur Pikniği'ne İlahiyat öğrencilerinden büyük tepki

Marmara Üniversitesi LGBTİQAA+ Dayanışma Ağı'nın düzenleyeceği KuirMar Onur Pikniği, İlahiyat öğrencilerini ayaklandırdı. Onur Pikniği'ne tepki gösteren İlahiyat Fakültesi bünyesindeki öğrenci kulüpleri, sosyal medyada 'marmarasapkınlığadurde' etiketi açtı.

Marmara Üniversitesi LGBTİQAA+ Dayanışma Ağı, Onur Haftası'nı kutlamak amacıyla KuirMar Onur Pikniği düzenleyeceğini duyurdu.

Marmara Üniversitesi'ndeki Onur Pikniği'ne İlahiyat öğrencilerinden büyük tepki

Sosyal medyadan, 24 Haziran Cuma günü saat 16.00'da gerçekleştirileceği duyurulan Onur Pikniği'ne Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi öğrencileri büyük tepki gösterdi.

Twitter'da 'marmarasapkınlığadurde' etiketi açan İlahiyat Fakültesi bünyesindeki öğrenci kulüpleri, paylaştıkları kamuoyu duyurusunda, "Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi bünyesinde yer alan öğrenci kulüpleri olarak; özgürlük ve onur kavranları adı altında değerlerimize saygısızlık yapan, fıtratımızı ve neslimizi ifsat edici hareketlerde bulunan sapkın zihniyetli oluşumların düzenlediği hiçbir etkinliğe asla sessiz kalamayacağımızı, bu zihniyetlerin yayılmasına müsaade etmeyeceğimizi ve Allah'ın izniyle her zaman gereken tepkiyi ortaya koyacağımızı bildirmek istiyoruz. Sizleri de hakkın yanında, batılın karşısında olmaya çağırıyoruz." ifadelerine yer verdi.

İlahiyat öğrencilerinin çağrısına sosyal medyadan çok sayıda destek geldi.

Marmara Üniversitesi'ndeki Onur Pikniği'ne İlahiyat öğrencilerinden büyük tepki - Resim : 2

Marmara Üniversitesi'ndeki Onur Pikniği'ne İlahiyat öğrencilerinden büyük tepki ile ilgili etiketler Marmara Üniversitesi Kuirmar Onur pikniği ilahiyat fakultesi tepki
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.