Marmara Denizine akan TESKİ'nin yağmur suyu hattından tuvalet pisliği çıktı

TESKİ’nin yağmur suyu hattından akan suyun denizin rengini değiştirmesi üzerine, bölgede yapılan incelemelerde akan suyun içinden tuvalet pisliği olduğu gözlendi.

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçe sahilinde Tekirdağ Büyükşehir Belediyesinin alt kurumu olan Tekirdağ Su ve Kanalizasyon İdaresi (TESKİ) Genel Müdürlüğünün yağmur su hattından denize akan suların denizin rengini sarı tonlara büründürmesi üzerine bölgede inceleme başlatıldı.

DENİZE DÖKÜLEN SUDAN TUVALET PİSLİĞİ ÇIKTI

Bölgeye gelen Tekirdağ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü ekiplerince hattın denize çıkış noktasında numune alınırken, TESKİ ekipleri ve yetkilileri de bölgede inceleme çalışması yaptı.

Marmara Denizine akan TESKİ'nin yağmur suyu hattından tuvalet pisliği çıktı

Numune alınma ve inceleme çalışmaları sırasında denize dökülen hattın sularından tuvalet pisliği olduğu gözlendi.

Marmara Denizine akan TESKİ'nin yağmur suyu hattından tuvalet pisliği çıktı - Resim : 2

Tekirdağ Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğünce alınan numuneler incelenmek üzere laboratuvara gönderildi.

Marmara Denizine akan TESKİ'nin yağmur suyu hattından tuvalet pisliği çıktı ile ilgili etiketler Tekirdağ marmara denizi kirlilik kanalizasyon
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.