Marketten aldıkları tavuktan çıktı!

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde bir marketten tavuk alan aile pişirip yemeye başladılar. Taki yedikleri tavuk etindeki kurtçukları görünceye kadar. Hem tavukta hem de suyunda onlarca kurt gören aile mide bulandıran olayı tavuğun fotoğrafları ile birlikte sosyal medyadan paylaştı.

Enes Duman isimli vatandaş, Sakarya Kaynarca'da ilçe merkezinde bulunan bir marketten son kullanım tarihi 11'inci ayda biten bir paket tavuk bugget alarak evine gitti.

Pişen tavuklardan bir miktar yedikten sonra tencerenin içerisindeki kurtları gören aile, gördükleri manzarayı fotoğraflayarak sosyal medyada paylaştı.

Marketten aldıkları tavuktan çıktı!

“BİRAZ YEMİŞ BULUNDUK”

Şikayette bulunduğunu söyleyen Enes Duman, “Tavuğu aldığım firma hakkında şikayette bulundum, millet tavuk satın alırken daha dikkatli olsun. Tavuktan biraz yemiş bulunduk, hemen hastaneye giderek tahlil falan yaptırdık, çok şükür zehirlenme olmadı. Benim amacım herkes görsün başkaları da mağdur olmasın” dedi.

Marketten aldıkları tavuktan çıktı! - Resim : 2

Marketten aldıkları tavuktan çıktı! ile ilgili etiketler Sakarya kurt market Tavuk
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.