Markette korku dolu anlar: Dünürlerine ateş açtı! Saniye saniye kamerada...

Konya'da Orhan Ç. isimli bir kişi markette kavga ettiği dünürlerine silahla ateş açtı. Korkunç saldırıda 36 yaşındaki market sahibi hayatını kaybetti, 5 kişi de yaralandı. Şüpheli Orhan Ç.'nin markette dehşet saçtığı o anlar kameralara anbean yansıdı. Orhan Ç.'nin ateş ederken sakin tavırları ise izleyenleri şoke etti.

Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde dün akşam saatlerinde korkunç bir olay meydana geldi.

TARTIŞMA BÜYÜYÜNCE BELİNDEKİ SİLAHI ÇIKARDI

İddiaya göre, Orhan Ç., aralarında husumet bulunan dünürleriyle bir markette karşılaşınca aralarında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine Orhan Ç., belinden çıkardığı tabancayla market içine ateş açtı.

Markette korku dolu anlar: Dünürlerine ateş açtı! Saniye saniye kamerada...

MARKET SAHİBİ OLAY YERİNDE VEFAT ETTİ

Açılan ateş sonucu marketin sahibi Gökhan Aydoğan ile 5 kişi yaralandı. Ağır yaralanan Gökhan Aydoğan olay yerinde hayatını kaybetti.

Markette korku dolu anlar: Dünürlerine ateş açtı! Saniye saniye kamerada... - Resim : 2

YARALANAN DÜNÜRLER HASTANEDE

Orhan Ç.’nin yaraladığı dünür olduğu 5 kişi ise ambulanslarla Cihanbeyli Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan Orhan Ç., jandarmanın takibi sonucu yakalanarak gözaltına alındı.

Markette korku dolu anlar: Dünürlerine ateş açtı! Saniye saniye kamerada... - Resim : 3

(DHA)

Markette korku dolu anlar: Dünürlerine ateş açtı! Saniye saniye kamerada... ile ilgili etiketler market Kavga silah Saldırı dünür

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.