Markette kan donduran olay! Silahı alıp şaka olsun diye kafasına sıktı

Samsun'ın İlkadım ilçesinde bir markette kurusıkı tabancayı şaka olsun diye kafasına dayayıp tetiği çeken bir kişi yaralandı. Başından yaralanan genç hastaneye kaldırılırken hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 26 yaşındaki gencin silahı başın dayayıp tetiği çektiği anlar güvenlik kamerasına yansıdı.

Samsun'da bir markette kurusıkı tabancayı şaka olsun diye kafasına dayayıp tetiği çeken genç yaralanarak hastanelik olurken, vurulma anı ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Markette kan donduran olay! Silahı alıp şaka olsun diye kafasına sıktı

Olay, Samsun'un İlkadım ilçesi Derebahçe Mahallesi'ndeki bir markette dün akşam meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, markete gelen 26 yaşındaki A.K. o sırada bir kişinin elinde bulunan kurusıkı tabancayı istedi ve tabancayı şaka olsun diye kafasına dayayıp tetiği çekti. Kafasından yaralanan A.K. yere düştü. O anlar ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi.

Markette kan donduran olay! Silahı alıp şaka olsun diye kafasına sıktı - Resim : 2

112 ekipleri tarafından ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan A.K. tedavi altına alındı. A.K.'nin kafasından hafif şekilde yaralandığı ve hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Markette kan donduran olay! Silahı alıp şaka olsun diye kafasına sıktı ile ilgili etiketler Samsun Hastane kurusıkı tabanca şaka
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.