Markette gördüğü eski sevgilisine saldırarak bıçak çekti, kimse müdahale etmedi!

Yozgat'ta bir akaryakıt istasyonu marketinde alışveriş yapan Aysel D., eski sevgilisi Şevket Türksoy tarafından dövülerek boğazına bıçak dayandı. Güvenlik kamerasna saniye saniye yansıyan o dehşet anlarında markette bulunanların müdahale etmeyerek olaya seyirci kalması sosyal medyada büyük tepkiye neden oldu.

Yozgat merkezde bulunan Karatepe Mahallesi'nde 11 Mayıs günü meydana gelen olayda bir akaryakıt istasyonunun marketinde alışveriş yapmak için gelen Aysel D. ile eski sevgilisi Şevket Türksoy karşılaştı.

ESKİ SEVGİLİSİNE TEKME TOKAT SALDIRDI

 İkili arasında henüz belirlenemeyen nedenle tartışma çıktı. Tartışma sırasında Şevket Türksoy, Aysel D.'ye tekme tokat saldırdı. Bu sırada olay yerinden geçen polis ekipleri, müdahale ederek Şevket Türksoy'u gözaltına aldı. Emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edilen Şevket Türksoy, tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Markette gördüğü eski sevgilisine saldırarak bıçak çekti, kimse müdahale etmedi!

2 DAKİKA BOYUNCA ŞİDDET GÖRDÜ, HİÇ KİMSE MÜDAHALE ETMEDİ

Öte yandan şiddet olayı marketin güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntüde, Şevket Türksoy'un darbederek yere düşürdüğü Aysel D.'ye tekme tokat saldırdığı, belinden çıkardığı bıçağı kadının boğazına dayadığı anlar yer aldı. Aysel D'nin yaklaşık 2 dakika boyunca Şevket Türksoy'ın şiddetine maruz kaldığı, market görevlileri ile müşterilerin ise olaya müdahale etmedikleri görüldü. Sosyal medyada paylaşılan görüntü, büyük tepki topladı.

Markette gördüğü eski sevgilisine saldırarak bıçak çekti, kimse müdahale etmedi! - Resim : 2

Markette gördüğü eski sevgilisine saldırarak bıçak çekti, kimse müdahale etmedi! ile ilgili etiketler market Yozgat eski sevgili adam

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.