Markette dehşet! Tartıştığı ortağının boğazını kesti

Antalya’nın Alanya ilçesinde markette tartıştığı ortağının boğazını kesen bir kişi, kamera kayıt cihazını da alıp kaçtı. Katil zanlısı, birkaç saat sonra ilçeden kaçmak için bindiği otobüste yakalandı.

Antalya'nın Alanya ilçesi Saray Mahallesi'nde, Saadettin Aktaş işlettiği markette bulunduğu sırada ortağı Utku A. yanına geldi. İki ortak arasındaki anlaşmazlık nedeniyle tartışma çıktı.

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Utku A., yanındaki bıçakla Aktaş’ın boğazını kesti. Daha sonra güvenlik kameralarına ait kayıt cihazını da alan Utku A. olay yerinden kaçtı.

Markette dehşet! Tartıştığı ortağının boğazını kesti

İhbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kanlar içerisinde yerde kalan Aktaş ise, sağlık ekipleri tarafından ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen Aktaş’ın yakınları gözyaşlarına hakim olamadı.

Markette dehşet! Tartıştığı ortağının boğazını kesti - Resim : 2

İLÇEDEN KAÇMAK ÜZEREYKEN OTOBÜSTE YAKALANDI

Olayın ardından kaçan Utku A.'nın şehirlerarası otobüs terminaline gittiğini değerlendiren Asayiş Büro Amirliği ekipleri, şahsı yakalamak için çalışma başlattı. Bindiği otobüsün şoförüyle iletişime geçen polis ekipleri, Utku A.'yı Okurcalar Mahallesi'nde bulunduğu otobüste gözaltına alındı. Hastaneye kaldırılan Saadettin Aktaş ise, doktorların tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybetti.

İHA

Markette dehşet! Tartıştığı ortağının boğazını kesti ile ilgili etiketler Antalya Alanya market Saadettin Aktaş ortağını öldürdü

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.